• , ustaların sağ kolu.
  • , değişmeyen kalitesi ve performansı ile ustaların yanında...
  • , özel geliştirilmiş ürünleriyle bitmiş ürüne fark katar.
  • "Usta" kullanır.

Çikolatalı Fudge

Malzemeler:

  • 500 gr. Şeker
  • 120 ml. Erimiş Alfa Genel Amaçlı Margarin
  • 115 ml. Süt
  • 45 gr. Kakao
  • 1 tutam Tuz
  • 50 gr. Kıyılmış Fındık

Yapılışı:

1. Şeker, Alfa Genel Amaçlı Yağ, süt, kakao ve tuz bir tencereye konarak hafif ateşte şeker eriyinceye kadar karıştırılır. Şeker erimeden karışımın kaynamamasına özellikle dikkat edilmelidir.

2. Yaklaşık 4 dakika kaynatılarak, kulak memesi kıvamına getirilir.

3. Ateşten indirilir ve soğuyuncaya kadar kaşıkla karıştırılır.

4. Karışıma fındık ilave edilir. Şeker parlaklığını kaybedinceye kadar karıştırılmaya devam edilir.

5. Yağlanmış tepsiye dökülür. Sertleştikten sonra karelere kesilirerek servis edilir.

Afiyet olsun.

Geri Dön