• , ustaların sağ kolu.
  • , değişmeyen kalitesi ve performansı ile ustaların yanında...
  • , özel geliştirilmiş ürünleriyle bitmiş ürüne fark katar.
  • "Usta" kullanır.

Kandil Simidi

Malzemeler:

  • 25 gr. Tuz
  • 50 gr. Şeker
  • 1 kg. Un
  • 30 gr. Maya
  • 500 gr. Alfa Genel Yağı
  • 100 gr. Alfa Baklava veya 100 gr. Alfa Ayçiçek Yağı
  • 2 Yumurta
  • 130 gr. Su
  • 10 gr. Mahlep veya damla sakızı

Yapılışı:

Tuz ve şekeri su ile karışım yaparak eritiniz ve tüm malzemeleri ekleyiniz. 
Malzemeleri ekledikten sonra aşırı olmamak koşuluyla bir güzel yoğurunuz. 
10 dakika beklettikten sonra şekil veriniz. 180°C'de 17-18 dk pişiriniz.

Afiyet olsun.

Geri Dön