• , ustaların sağ kolu.
  • , değişmeyen kalitesi ve performansı ile ustaların yanında...
  • , özel geliştirilmiş ürünleriyle bitmiş ürüne fark katar.
  • "Usta" kullanır.

Glase

Malzemeler:

  • 500 gr. Alfa Krema Yağı
  • 500 gr. Pralin ( çikolatalı)
  • 500 gr. Bitter kuvertur çikolata (pul veya kalıp olabilir)

Yapılışı:

Alfa Krema Yağını bir kaba koyup 80°C'ye kadar ısıtınız ve ocağınızı kapatınız. Bitter çikolatanızı ilave edip Alfa Krema Yağının sıcaklığı ile erimesini sağlayınız.  Son olarak pralini koyarak karıştırınız ve soğumaya bırakınız. Son ürüne uygulama derecesinin 40°C olmasına dikkat ediniz.

Afiyet olsun.

Geri Dön